O mně

Manifesto
Jsem advokátka se zkušenostmi z předních advokátních kanceláří se zaměřením na obchodní právo. Mé služby využijete ať už zakládáte obchodní společnost, chcete ji prodat, případně nastavujete spolupráci s obchodními partnery nebo jen řešíte právo v běžném životě jako třeba koupi nemovitosti.

SE SVÝMI KLIENTY KLADU DŮRAZ NA TRANSPARENTNOST, OTEVŘENOU KOMUNIKACI A VZÁJEMNOU DŮVĚRU. TO MI POMÁHÁ SPRÁVNĚ POCHOPIT KONTEXT PŘÍPADU A KONKRÉTNÍ CÍLE KLIENTA. JEDINĚ TAK MOHU ODVÉST MAXIMÁLNĚ EFEKTIVNÍ PRÁCI, ABY PRÁVO NEBYLO VE VĚCI PŘEKÁŽKOU, ALE PŘÍNOSEM.

O mně

Již během studií jsem sbírala zkušenosti v advokacii. Jako právní asistentka jsem působila v advokátní kanceláři Squire Patton Boggs, kde jsem po ukončení studia pokračovala na pozici advokátní koncipientky. Následně jsem téměř dva roky působila v BBH a necelý rok v investiční skupině KAPRAIN na pozici firemního právníka. V roce 2021 jsem složila advokátní zkoušky a jako advokátka až do roku 2024 spolupracovala s advokátní kanceláří endors.

Vystudovala jsem Právnickou fakultu Univerzity Karlovy v Praze (Mgr.) a Národohospodářskou fakultu na Vysoké škole ekonomické v Praze (Bc.). Rok jsem studovala komunikaci a PR na University of Nebraska – Lincoln, USA.